Kotihoidon hinta

Kotihoidon hinta Turku

Kotihoidon hinta on kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Kotihoidon hinta on kotitalousvähennyskelpoista ja arvonlisäverotonta ja tarkoitettu sosiaalipalveluiden tarpeessa olevalle henkilölle. Senioriapu VarPu on palvelusetelin palveluntuottaja yritys. Asiakas voi hyödyntää jompaa kumpaa näistä etuuksista.

Tuntihinta

Tuntihintamme on alkaen 36,50 €.

Noudatamme Yksityisen Sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, josta johtuen ilta-, yö-, lauantai- ja pyhätyöt korottavat tuntihintaa.

Voit valita haluamasi yhdistelmän palveluitamme, jolloin palveluiden kustannukset määräytyvät hoitoon tarvittavan tuntimäärän, ajankohdan ja hoidon vaativuuden perusteella. Soita, niin mietitään yhdessä tarpeisiisi sopiva palvelupaketti.

Maksuton kartoitus

Teemme maksuttoman palveluntarpeen kartoituksen sitoumuksetta sekä hoito- ja palvelusuunnitelman. Ota yhteyttä niin räätälöidään juuri Sinulle sopivat palvelut.

Kotitalousvähennys kotihoidossa ja kotisairaanhoidossa

Kaikki kotihoidon palvelumme ovat kotitalousverovähennyskelpoisia! Myös omaiselle tilattu palvelu kuuluu kotitalousverovähennyksen piiriin.

Kotitalousvähennys huomioidaan verotuksessa jälkikäteen, kun ilmoitat veroilmoituksessa vuoden aikana ostetut kotityöt. Voit myös hakea ennakonpidätysprosentin pienennystä verokorttiisi, jolloin saat kotitalousvähennyksen heti hyödyksesi. Palvelujen maksamiseen osallistunut lähiomainen voi myös hyödyntää vähennyksen.

Meiltä saat todistuksen ostetuista palveluista, jonka voi liittää veroilmoitukseen.

Kotitalousvähennyksestä voit lukea lisää Vero.fi -sivuilta>>

Matkakustannukset

Matkakustannukset ovat 0,45€ / km, tai käyntikertoihin kk:ssa perustuva kuukausimaksu. Kysy lisää!

Turun kaupungin palvelut

Palvelemme kotihoidon ja omaishoidon palveluseteliasiakkaita. Opastamme kunnan palveluiden ja mm. palvelusetelin hakemisessa.